pátek 3. dubna 2015

Ensimmäinen käytännön Malmö FF pelaajat

Ensimmäinen koulutus että Malmö FF pelaaja on valmis.
Sitten huomauttaa hankittaessa Rasmus Bengtsson merkitystä kärsivällisyyttä tehtyään heidän ensimmäinen kollektiivinen koulutusta yli kuukauden.


- Aloita ensi-illassa ei ole liian realistinen, vaikka olen aina valmis pelaamaan. Mutta ei pidä kiirehtiä myöskään, sanoo Rasmus Bengtsson.
Kolme päivää ennen Valioliigan iltansa päässä vastaan ​​GIF Sundsvall teki Malmö FF: n uusin hankinta Rasmus Bengtsson hänen ensimmäinen käytännössä hänen uusi joukkuetoverinsa perjantaina - Nordicbet
- Oli hyvä päästä alkuun oikeasti. Se oli hauskaa. Viimeinen ryhmä koulutus oli lähes viisi tai kuusi viikkoa sitten, sanoo Rasmus Bengtsson.
Se oli hauskin yksitoista yhtätoista jossa Bengtsson alkoi "B-Team" ja meni enemmän korosti joukkue, kun landslagsbacken Erik Johansson, joka suunnitellaan etukäteen, lähti puolivälissä.
- Se oli ihan hyvä harjoitus. Tärkeintä nyt on juuri aloittelemassa, niin se voi kestää aika kuluu.
Olet tuntenut mitään polven?
- Ei, se tuntui ihan hyvin - Vedonlyontibonukset
"Parempi koko ajan"
Kuinka kauan täytyy löytää muodon haluat?
- Vaikea sanoa. Osaatko pelata pelata, tietenkin. Mutta sinun täytyy jonkin aikaa ennen kuin tunnet todella mukava.
Säätö Rasmus Bengtsson puhutaan niin ei ole ensisijaisesti taktinen, mutta on enemmän tutustuminen uuteen ympäristöönsä ja joukkuetoverit.
- Se vie aina vähän aikaa, se ei ole jotain opit ensimmäisenä päivänä. Mutta jokainen käytännön ajo, toivottavasti se paranee koko ajan.
Malmö junan läpi vain kerran (lauantai) ennen lähtöä Sundsvall. Ensimmäinen kotiottelu on vuodesta 9 huhtikuu vastaan ​​AIK. Mutta jotta realistisesti kilpailla lähtö- paikalla monivuotisen rahoituskehyksen on ehkä aika avain molemmissa tapauksissa, sanoo Rasmus Bengtsson.
- On selvää, että minulta kysytään, haluan pelata, mutta se ei ole minun päätökseni, se valmentajat. Ne tekevät parhaiten joukkue.
- Kun teet ensimmäisen pelinsä saat nähdä melko helposti. Ei pidä olla liian hätäinen. Se on pitkä kausi monia pelejä ja yritämme pitää koko kauden samoin.
"Been ylilyönti"
Rasmus Bengtsson, joka tulee Hollannin liigan kausi on jo ollut pitkä. Siksi on tärkeää olla viisasta kuorma aluksi.
- Meillä on tapana mennä lähes lopulliseen kuukausi nyt, ja tiedän kokemuksesta, että on olemassa monta kertaa olet ollut liekeissä ensin, ja sitten ovat menneet, kun kaikki on ratkaistu. Sinun täytyy olla sataprosenttisesti milloin pelata ja koko hieman.
Miltä tuntuu olla taas Malmössä?
- Tuntuu hyvältä todella. Se takaisin vanhoihin. Arki on helpompaa.
How do you Sundsvall ottelussa maanantaina?
- On selvää, että olemme suosikkeja ja me voittaa ottelun. On melko selvää, että menemme ylös asetus ottaa kolme pistettä kotiin.

Žádné komentáře:

Okomentovat