sobota 28. března 2015

En pidä siitä, hän sanoi Norsunluurannikko valmentaja jälkeen menettely

Vaikka jalkapalloilijat Norsunluurannikko eteni finaaliin jälkeen Afrikan Cup kokonaan selkeä voitto 3: 1 voiton Kongon demokraattinen tasavalta, valmentaja Renard Hervému niiden keskiviikon suorituskykyä ei pitänyt. Ranskan valmentaja hänen pelaajien täytyy pelata paremmin lopettaa třiadvacetileté odottaa voittoon.

"Ollakseni rehellinen, tämä ottelu en pitänyt. Mielestäni teimme bet365 kaiken voitavamme," sanoi Renard ottelun jälkeen vuonna Batey toimittajille.

Norsunluurannikko johtaa maalin jälkeen Yayi Touré, jotka nopeasti vastasi rangaistus Dieumerci Mbokani. Älä tee puoli mutta palasi Gervinho suosikki linjat ja vaihdon jälkeen puolin kattaa johtoon Wilfried Kanon.

"Joskus olimme liian kevytmielistä, joskus ehkä puuttuu kunnioitus bet365 vastustajia. Mutta tärkeintä on edetä lopullinen", sanoi Renard.

"Nautimme sen ja valmistautua sunnuntain. Meillä oli kova ottelu. Heidän laiturit olivat nopeita, luoda tilaa ja mahdollisuuksia, mutta jäimme kompakti. Tärkeintä on voitto", sanoi entinen Spartan hyökkääjä Wilfried Bony, joka valmistautui bet365 alkuperäisen kahden net.

Norsunluurannikon ja Ghanan Päiväntasaajan Guinea pelaavat asuu toiseksi Manner otsikko, ensimmäinen voitti vuonna 1992. Vuosina 2006 ja 2012 Afrikkalainen jalkapalloilija valta hävisi lopullisessa kaksintaisteluun Shootout. "Nyt voin tyydyttää vain toinen Afrikkalainen Cup mestari. Toivon, että pojat vihdoin onnistunut saamaan unelma kansainvälinen otsikko", sanoi bet365 valmentaja šestačtyřicetiletý.

Zastal myös kapteeni Touré, joka on kaunis, vaikka turnauksen semifinaali osua arvostelun kohteena. "Olen eri mieltä, että huono mestaruuden. Näemme Yayu, joka uhraa itsensä joukkue käyttää ja hallinnoi peli", sanoi Renard on Manchester City keskikenttäpelaaja ja paras jalkapalloilija Afrikassa viimeiset neljä vuotta.

Žádné komentáře:

Okomentovat