sobota 28. března 2015

Hertha Berlin valmentaja valitti Luhukaye

Vain kaksi ensimmäistä kierrosta kevääseen Jos Luhukay jäi penkille Hertha. Berliinin tiimi jatkaa trendi syksyn jälkeen hirvittävän suorituskyky hävisi molemmat ottelut uuden vuoden, jonka jälkeen seuran johto vastasi hollantilainen valmentaja lounaan jälkeen tänään bet365 muistutti virastaan ​​...

Yhdessä Luhukayem Saksan pääkaupungissa päättyy myös hänen avustajansa Markus Gellhaus ja Rob Reekers. Kaikki kolme työskenteli vanha rouva kesältä 2012, ennätysmäärä pisteitä se voitti toisen Bundesliigan ja Hertha viime vuonna ilman suuria ongelmia pelastettu korkein liiga.

Alusta lähtien kalenterivuoden 2014, mutta epäonnistui Berliners, ja vaikka joukkue hyvin ennen kauden vahvasti, hävittyään Bremenissä ja Leverkusen bet365 putosi viime taulukon paikkaan. Lisäksi molemmat mainitut ottelut ei pisteet, tai jopa ei näytä suora laukaus maalia kohti.

"Hertha BSC nimenomaisesti kiittää Josi Luhukayovi avustajineen Markus Gellhausovi ja Rob Reekers onnistuneesta yhteistyöstä viime vuosina. Yhdessä edistyttiin ensimmäinen Bundesliigan ja seuraavana vuonna, joukkue varmasti tallennettu", sanoi seuran virallinen lausunto. more: bet365 - siirri sivuille

Ainakin kunnes lauantain ottelussa Mainz johtaa Hertha Pal Dardai yhdessä Rainer Widmayerem. Kolmekymmentä kahdeksan entisen keskikenttäpelaaja Dardai klubi on ennätys-haltija bundesligových alkaa, tällä hetkellä johtaa joukkueen viisitoista vuotta, ja auttaa myös Unkarin maajoukkueen. Yhdeksän vuotta vanhempi Widmayer aikaisemmin bet365 työskennellyt Olympiastadion, kun hän avustaa Markus Babbel.

Muutoksenhaku Luhukaye, joka on aiemmin työskennellyt Paderborn, Mönchengladbach ja Augsburg, on viides valmennus muutos Bundesliigan tällä kaudella. Ennen häntä sinun piti pakata matkalaukut Mirko Slomka (Hamburger SV), Jens Keller (Schalke 04), Robin Dutt (Werder Bremen) ja Armin Veh (VfB Stuttgart).

Žádné komentáře:

Okomentovat