sobota 21. března 2015

CD Nacional - FC Porto

Takaisin Madeira, eli paikka tuoreimmat liigan vika, annetaan jalkapalloilijoita Porta. He oppinut tämän viimeisen kaksi matkaa Funchal karsinat - Marítima ja nationalistinen - ja ennen ilta kick-off lauantaina niin väistämättä joutuu henkinen lohko ...

Viimeinen matka kansallinen stadion sattumalta myös pidettiin maaliskuussa ja sitten menetti 1: 2 (ensimmäinen joulukuun 2007 jälkeen), kun lohikäärmeet de facto päättyi Chase tittelistä. Ja jotain vastaavaa voisi tapahtua tänäkin vuonna. Lopeteguiho osastoilla jo menettää johtoaseman Benfica neljä pistettä ja kaikki kompastua on täysin mahdollista popravilo.


Footballers Porta siis täytyy tulostaa muistoja tammikuun fiaskon kentällä maritima (0: 1) niin kaukana kuin se on teknisesti mahdollista, ja keskittyä sen sijaan heidän viime liigan muodossa, joka täydelliseksi tavata vähän. Nyt sillä, että viime ulkonäkö Madeiralla Dragões seitsemän kierrosta tai yksi neinkasovali huolimatta kolmen hämmennystä (voitti 1: 0) tällä kaudella ovat edelleen täysin idioottivarma.

Syksyllä Porton ensimmäinen tapaaminen Nacionalem voitti 2: 0 ja sitten meni noin ilman pisteytys panos maalintekijä Jackson Martínez, joka nyt on antanut vieläkään ole Kolumbijcově jälleen. Lisäksi edelleen myös toinen Forvard Adrián, kun puolustaja Danilo (yksi ampujat marraskuussa vastaan ​​vastustaja) palaa jälleen toimia.

Kotona vastaan ​​Porto on pärjättävä ilman trio poissa yksilöitä. Hallitus pystyy Tiago Rodrigues, tribal lohikäärmeet pelaaja, mutta ei keskeytetty Marco Matias ja haavoittui maaliskuussa.

Žádné komentáře:

Okomentovat