středa 25. března 2015

Henrik Lundqvist on nyt takaisin koulutukseen

NEW YORK. Tässä ovat Henrik Lundqvist on taas jäällä hänen New York Rangers.
Ruotsin tähti on jäänyt lähes kahdeksan viikkoa sitten hän sai kiekon hänen kaulaansa ja oli pakko levätä.
- Se tuntui hyvältä, mutta olen hieman hermostunut liian, Lundqvist sanoi kun hänen ensimmäinen käytännössä joukkueen tiistaina.

Kun Henrik Lundqvist astui New York Ranger pukuhuone Madison Square Gardenissa viime viikolla se oli ensimmäistä kertaa yli kuukauteen.
Outo tunne, hän sanoo.
Hän on varmasti voinut kouluttaa oman, mutta joutui ottamaan suuren laukausta.
- Alussa otimme sen hyvin rauhallisesti. Mutta muutaman viikon sain vihreää valoa ajaa hieman enemmän, lisäksi nosto kuntosalilla. Korkea pulssi oli hyvä, mutta ei korkea verenpaine, sanoo Lundqvist Expressen jälkeen hänen ensimmäinen jään istuntojen joukkue jälleen.
Hän laatii:
- Sinä kävellä ja ajatella teistä puuttuu kaiken. Miten se on pelata, jännitystä ja tunnetta tekee hyvän ottelun - ei mitään muuta elämässä voi korvata sitä. Se on niin iso osa sitä, kuka minä olen. Jos menet ilman sitä lähes kaksi kuukautta - se on raskasta. Se on ollut taistelua.
"Nyt haluan pelata". laitat pisteet: Betsson bonus tai NordicBet bonus
Nyt niska ja verisuonet on täysin parantunut ja paluun oppia tulemaan tällä viikolla. Luultavasti tänä viikonloppuna, kai tähti itse.
- Nyt haluan pelata. En tunne täydellinen ennen ensimmäistä ottelua. Sinun täytyy mennä ulos ja pelata tulla sataprosenttisesti. Mutta olen hieman hermostunut liikaa. Se on läpäissyt kaasu pitkään ja olen melko varovainen, kun pelaan. Menetät tarkkuudella sinulla oli, kun pelasin ja sinun täytyy työskennellä jälleen; tunne ja keskittyä. Et voi napsauttaa sormia niin se on olemassa, sanoo Lundqvist.
"Ole yllättynyt"
Kun vahinko havaittiin ilmoitti Rangers maalivahti olisi poissa ainakin kuukauden - nyt se on jälleen ollut kahdeksan viikkoa.
Mutta Lundqvist ei ollut kiire. Hänen poissa on Cam Talbot pelasi loistavasti ja joukkue meni junaan.
New York Rangers on tällä hetkellä johtava koko NHL.
Mahdollisesti itsessään stressin tekijä Lundqvist ennen hänen comebackin?
- En ole yllättynyt. Hän (Talbot) on ollut hyvä, koska hän sai täällä ja yhdistelmä kuinka hän ja joukkue on ollut on ollut vaikuttavaa. Olemme saaneet paljon. Otan mitään itsestään selvänä, ja tiedän, että minun täytyy ansaita päästä pelaamaan uudestaan, sanoo Lundqvist.

Žádné komentáře:

Okomentovat