středa 11. října 2017

Betsson Groupin johtava brändi

Kuten tänään, vie suurimman peliportaali Triobet spordiennustus- ja esitteli samaan ryhmään kansainvälisesti tunnettu tuotemerkki Betsafe'i.

Yhteinen Betsafe'i toimii tuotemerkillä kaikkia Betsson Group, lupa harjoittaa Baltiassa - Viro, Latvia ja Liettua sekä Triobet TonyBet. Vaihtoehtoisesti Betsafe on ainoa kansainvälinen online-rahapelisivusto, joka on lisensoitu kaikissa Baltian maissa.

Betsafe'i Baltic markkinointijohtaja, sanoi Kaido Ulejev avaa Betsson Groupin johtava brändi, Betsafe'i uusien liiketoimintamahdollisuuksien kehittämiseen sekä Virossa Baltiassa ja laajemmin on tärkeä askel yritykselle.

"Käyttöönotto yhteisen kansainvälisen kaupan luo uusia merkittäviä synergioita sekä konsernitasolla sekä Baltiassa, ja antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme entistä enemmän valinnanvaraa", lisäsi Ulejev.

Koska tämä on tuotemerkin näkökulmasta mukaan hänen iso, sitten alkoi asteittainen siirtyminen uuteen brändi helmikuussa, jotta asiakkaiden aikaa tutustua uuden brändin. "Rakennamme edelleen laatua, mutta asiakkaillemme tarjotaan lisää mahdollisuuksia tuomalla Betsafe-tuotemerkki erilaisiin tuotesegmentteihin", Ulejev sanoi.

"Viron vanhimpana urheilutapahtumaportaalina toimimme edelleen Viron urheilun merkittävänä tukijana uuden tavaramerkin alla. Seitsemäntenä perättäisenä vuotena tänä vuonna toimimme Viron jalkapalloliiton toiminnan pääsuojana ja tukemme koripalloa ja muita rakastettuja urheilulajeja. Sen lisäksi, että kyky tuntea ylpeä kutsua Viron huippupelaajat nyt myös Englannin suurin seura Manchester City pääsponsori, jonka kanssa Betsafe on tehnyt yhteistyötä jo vuosia ", lisäsi Ulejev.

Voit rekisteröityä sivustolla betsson vedonlyönti saadaksesi bonuksen ensimmäiseen urheiluvedonlyöntiin

Žádné komentáře:

Okomentovat