sobota 21. března 2015

FK Senica - Spartak Myjava

Derby välillä vehnän ja Myjavou päättyi sopuisasti 1: 1. Sillä kotiin niin kiristetään kolmannen Trnava ja vieraat purkki ensimmäinen piste. Kaksintaistelu kuitenkin voittaa ja niin pois se voisi myös olla voitto, joka siis voi nyt tehdä parannuksen.

Olivat aluksi enemmän aktiivisia toimijoita, Koti Myjavčania siis keskittyä enemmän puolustuskannalle ja turvallista tehdä kohtalokas virhe. Vedonnut ainoastaan ​​nopea tauko ja anna pelata Seničanov. Ne ovat sen jälkeen, kun varttitunnin mennä johtoon, mutta Ala yritys on Riam syötöllä pelattiin vain ylempään verkkoon. Toisaalta, yritti ammunta onnea leipuri, mutta pallo hyvin ohi maalin. 22. minuutilla, bloc maalivahdin arvioinnista päärynät, joka korvasi torstai toiminut Solnický, Kosorín ampui ja rebound jälkeen jättänyt tai Ala. Myjavčania yrittänyt teki laukausta keskimatka, yksi tällainen on esitetty Marček. Suuri mahdollisuus avata pisteet oli Kalabiška, mutta suuri se vychytal vierasjoukkueen maalivahdin. Tulossa kolhi yhdessä Majtán siis ei tullut haittaa futbalovosti. Bílovský lopulta myös epäonnistuneet, ja siksi mökki oli tie.

Kalabiška kamppaili jopa minuutin tauon jälkeen. Aivan vieressä paloi ensimmäinen mahdollisuus jälkipuoliskolla, mutta pisteet eivät avaa. Vieraat hänen puolueensa vedota kanonierske kyky leipuri, mutta Sully neuvoja ja hänen tiiminsä pitoon. Vain tunnin ennen peliä, mutta tuli Kuzma hetki. Pallo pyyhkäisi puolustus, koska hän ei liikaa huomiota ei ole maksettu, kaukaa kauniisti huijataan verkot - 0: ensimmäinen Vauhti peli on hieman pois ja oli kotona, koska tavoite, vastata. Myjava kasvattaa johtoaan, mutta Kuzma koukussa Daniela täpärästi jäi kotiin tavoite. Lopullinen 15-minutovka sai Senica vastustajan paineen alla. Varttitunnin ennen loppua oli mahdollisuus asettua Hlohovský, mutta hän ei antanut mahdollisuuden menestyä. Mutta tämä ei ole kyse, kun toiminta Kalabiška koska hän meni hyvät auttaa sinua halusi käyttää Jacob Kosorin. Ensinnäkin, vaikka hänen suuri päärynä Cup, mutta rebound oli jo liian lyhyt - 1: ensimmäinen Lopuksi kolme pistettä voi jäädä kotiin, mutta lopulta on jo otettu pois mahdollisuus hevosia tai Kalabiška. Derby voittaja ei vain asiakkaat saavat ainakin keväällä ensimmäisen kohdan. Senica on vedetty kolmasosa Trnava.