sobota 21. března 2015

Rio Ave FC - SL Benfica

Nämä kaksi yksikköä voi tuntevat toisensa liian hyvin. Kuluneen 11 kuukautta törmäsi toisiinsa viisi suoraa, joista kaksi lopulliseen Kansallisesta Cupista - ja aina iloita Benfica. Nyt, ensimmäistä unibet kertaa sitten joulukuu 2013 sodan maalla Rio Ave, joten se on jotain muuta?

Se voi, Rio Ave on itse asiassa ruuhkaa kiinni enemmän kuin tarpeeksi. Ensinnäkin kaikissa näissä kilpailuissa ovat yksi neskórovalo ja tämä sarja olisi erityisesti tämän vuoden saldo Julio Cesar voisi helposti jatkaa. Samalla myös koko Vila do Conde ei ole paljon kokemusta Unibet teurastus kuuluisan Lissabonin jättiläinen, jotenkin yleensä - 10. huhtikuuta se on tasan 10 vuotta siitä, kun hänen viimeinen kuuluisa riemuvoitto.

Tiimi, joka viikko sitten yhteydessä kotimainen kilpailu onnistui täysin ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun viisi kierrosta, on nyt ensimmäinen paikka käsitellä omia demonit. Vasta sitten voi edetä mutteri nimeltään "pöytä johtaja, jonka yhteenlaskettu pistemäärä Unibet alkaen piirtää derby vastaan ​​Sporting puhuu ikäviä 17: 2". Yksi viiden viime vastustajat Benfica vastaava kilpailija ei ollut vähiten.

Kuitenkin Portugalin pääkaupunki kieltäytyi kuitenkin väistyä. Jorge Jesus jopa julkisesti kieltäytynyt allekirjoittamasta uutta sopimusta, koska se on tällä hetkellä "ei hänestä, Unibet mutta joukkue" - vaikka hän jo olemassa olevia päättyy kesäkuun lopussa.

Samoin Brasilian ampuja Lima todellakaan aio häiritä näköpiirissä juhlavuoden 100 maalia portugaliksi kilpailuissa. Vain Rio Ave on vielä kokenut Forvard hyviä muistoja: kolme joukkueet kaksintaistelut tililtään rasittavat suoraan kuusi.
source: http://uni-suomi.com/

Žádné komentáře:

Okomentovat