středa 11. října 2017

Zuzula menee jälleen slalomille


Bratislava. Slovakian edustaja alppihiihdon tieteenalojen Veronika Zuzulová matkusti torstaina Wienin lentokentältä kautta Sveitsin Zürichin espanjaksi Barcelonaan, jossa auto ja hänen minitímom muutti lomakohteessa La Molina, jossa se odottaa sunnuntaina kolmannen Slalom uuden kauden maailmancupissa.
Kaksi päivää ennen lähtöä, silti hän harjoitteli hiihtokeskus Jasna Demanovska laaksossa Tatran ja testattiin myös uusia suksia saadut Salomon. "Hän oli hyvin tyytyväinen heidän kanssaan, ottaessaan heidät La Molinaan.Olipa alkaa heille tai niille, joille ratsasti toistaiseksi on ehdottomasti ylös paikan päällä ", sanoo SITA Zuzulová johtaja Róbert Magát.
Kolmanneksi paras pujottelussa maailman viime kaudella vielä tuntuu liikkeen merkittävää kipua rikki kylkiluu pudottuaan ennen johdanto kisassa uuden kauden Suomen Levi. Siksi La Moline alkaa vasta pujottelussa lauantain kilpailu suurpujottelussa ennaltaehkäisevää osu. "se on hänen hetki vahinkoa, koska ne ovat valtavat slalom kesällä oli hyvin valmis. Niistä kahden päivän kilpailussa on vain yksi alku, vamma ", hän huokasi isä ja valmentaja yksi henkilö Timotej Zuzula.Pyreneille kuitenkin hän ei vain matkustanut osallistumaan kilpailuihin. "Joka kerta kun menemme kilpailuun, meillä on korkeimmat tavoitteet, ja varmasti sunnuntaina pystymme tekemään parhaan," hän jatkoi.
Zuzulan tytär ja hänen kumppaninsa eivät matkustaneet tuntemattomaan ympäristöön. La Moline on jo alkanut lähes neljä vuotta Euroopan Cupissa. "Suuressa slalomissa päädyin neljäkymmentä, olin ensimmäisenä slalomissa ensimmäisen kierroksen jälkeen, mutta toinen kierros peruutettiin, kukkulalla ei ole helppoa, on yksi jyrkkä osa.Nähdään, suoritetaanko uudelleen samasta rinteessä ", hän ajatteli takaisin 24-vuotiaan Bratislavčanka.
ensimmäinen kierros pujottelu La Moline on sunnuntaina määrä 09:30, toinen kierros, jossa 30 parasta eteenpäin ensimmäisessä kisassa, aloitussijaintini vahvistetaan 12,30.

Žádné komentáře:

Okomentovat