pátek 3. dubna 2015

Keane torui pelaajilleen - ennen ottelua

Roy Keane kykyä ei säästele sanoja saamassa uutta huomiota Englannissa.
Sunderland pelaaja Danny Higginbotham paljastaa hänen uusi omaelämäkerta kuinka -valmentaja torui pelaajilleen - ennen ottelua.

"Se on yksi outo peli välipala olen koskaan olen ollut kautta", hän kirjoittaa mukaan Telegraph.
Roy Keane - silmissä monet - on semi-hullu ei ole mikään uutinen.
Tässä muutamia rouheen tehtaalle - Urheilu Viikko - Vedonlyonti
Keane vei Sunderlandin Premier League kaudella 2006-07, mutta kamppaili koko kauden sitten saada joukkueensa jätti ripustaa.
Sunderland pelaaja Danny Higginbotham nyt paljastaa, miten Keane motivoitunut hänen pelaajia uppsnacket pukuhuoneessa ennen pelejä omituinen tavalla.
Omaelämäkerran, Higginbotham päälle Keans ottelu välipala ennen tapaamista Aston Villa 2007-08 kausi.
"Se on yksi outo peli välipala olen koskaan olen ollut kautta", hän kirjoittaa.
"Yritä nauttia paskaa" - Betsson
Kun valmentaja yleensä kannustaa pelaajilleen Keane käytetään eri tekniikkaa. Higginbotham viittaa hänen kirjansa Keane sanat:
"Kuuntele kaverit. Pohjimmiltaan, olet vain paska. Yritä nauttia pelistä. Olet varmasti lyödään. Mutta yritä vain nauttia paskaa".
"Sitten hän meni vain. Nämä sanat olisi ollut loukkaus ammattilaispelaaja milloin tahansa, ei väliä kuka se tuli, ja minä myönnän, että se oli suuri kannustin mennä ulos ja todistaa, että hän on väärässä. I maalinteossa, kun kymmenen minuuttia ja me johti puoliajalla. Se päättyi tasapeliin ", hän kirjoittaa.
Roy Keane erosi johtaja joulukuussa 2008 ja väitti jälkeenpäin, että hän ei ollut vedetty tasaisesti seuran omistaja ja puheenjohtaja.

Žádné komentáře:

Okomentovat