úterý 28. dubna 2015

"Lapsi ei ole edes ottelussa Celtic"

John Guidetti on huhuttu siirtyminen Feyenoord kesällä.
Olisi kömmähdys seuran mukaan heidän entinen valmentaja Bert van Marwijk.
- En usko, että he allekirjoittavat häntä, sanoo entinen Hollannin kansallinen valmentaja.



John Guidettis sopimus Manchester City loppuu tänä kesänä, ja ruotsalainen hyökkääjä Bosman kesällä. Että hän pysyy Celtic - missä hän on tällä hetkellä lainassa tällä kaudella - näyttää yhä epätodennäköisemmältä jälkeen neuvottelut pysyvästä siirrosta päättyi tammikuussa.
Sen sijaan useimmat toiminut paluuta Feyenoord. Guidetti on puhunut lämmin klubista ja siten järkyttää Celtic kannattajia.
"Pitäisikö Odota"
Mutta kaksi viikkoa sitten raportoitiin Scottish Daily Record että ruotsalainen valtava vaatimuksia sign-on bonukset sai Feyenoord vetäytyä. Olisi lehden mukaan noin miljoonia dollareita.
Nyt on mukana myös Bert van Marwijk keväällä serial. Entinen Feyoord valmentaja, joka myös koulutettu Hollannin maajoukkueen, eivät halua nähdä hänen entisen seuran hätäisiä koskien ruotsalainen.
- Mitä Guidetti maksaa? Kaksi miljoonaa palkkaa? Niiden pitäisi odottaa ja katsoa mitä tapahtuu hänen kanssaan kesällä, sanoo van Marwijk mukaan Hollannin Jalkapallo Central.
"Hard palata"
Guidetti teki 20 maalia 23 pelejä aikana lånesejouren Feyenoord vuonna 2011/12 kausi, mutta Van Marwijk voivat valita pitäisi Feyenoord dumpata suunnitelmia värvätä ruotsalainen.
- Lapsi on vioittunut ja eivät edes ottelussa Celtic juuri nyt. Lisäksi on aina vaikea palata toista loitsu klubi. En usko, he allekirjoittavat häntä, sanoi van Marwijk.

Žádné komentáře:

Okomentovat