čtvrtek 9. dubna 2015

Yeshe er greit etter en alvorlig skade, kan spille på tirsdag

Real Madrid vant i går i Malaga 2: 1 og forbedret klubbrekorden da han vant konkurransen om seksten kamper på rad, en annen grunn til glede for fans av White Ballet representerer Jesé Rodríguez. Ung fotballspiller støtende doléčil skadet kneet og forsamlingen kunne returnere neste uke ...

21-år gamle fotballspilleren ute av spill siden midten av mars og gjengjeldelse fjerde runde av Champions League med Schalke. Introduksjon av innenlandske duell led et alvorlig bet365 gratis bonus kne ligament skader og ble operert.

I dette øyeblikket yeshe uker trener nå full med lagkamerater og venter på tillatelse til leger, som skal plasseres i nominasjon for en konkurransedyktig kamp. Det kunne komme neste uke, der regjerende mester i Champions League og Copa del Rey Cup venter omkamp med UE Cornellà. I den første kampen Ekte vant 4: første

"Vi ser på hele situasjonen. Det avhenger av om du vil føle deg bra. Under praksis har vist at kan spille. Han ville ikke være i startoppstillingen, eller kan jeg unne litt mer tid med det, det vil trenge en uke. Det vil avhenge av hva som vil skje i de kommende dagene, "sa trener Carlo Ancelotti på gårsdagens pressekonferanse etter kampen i Malaga.