pondělí 4. února 2013

Bulls halu neljännen tittelin F1 liigassa paholaisen kanssa


"Uusi yksipaikkainen ei ole paljon erilainen kuin viime vuonna. Se on itse asiassa kehitys viimeisen auton. Mutta ulkonäkö voi Bet365 pettää. Devil tapauksessa uuden koneen on sen yksityiskohdissa ", sanoo Adrian Newey, Red Bull suunnittelija että koneet valmis hänen kätensä jälleen pilotoidaan Saksan Sebastian Vettel ja Australian Mark Webber hyökkää otsikko.


Verrattuna viime kaudella, piti Red Bull "broken nenä" suuri visuaalinen muutos on violetti sivuilla koneen.

"Olemme samalla tasolla kuin joka toinen joukkue, mutta on korkeampi odotukset" kesytetty optimismi Kolminkertainen maailmanmestari Sebastian Vettel paljastaa RB9, jossa se oli ehdottomasti kiellettyä käyttää Bet365  kuvia ja kaikkiin tarpeisiin oman joukkueen ainoa julkaissut viralliset kuvat ja tiedot. "Tulokset Olen saavuttanut, ne ovat hienoja., mutta lähdemme liikkeelle tyhjästä. Kaikilla on täsmälleen samat mahdollisuudet voittaa. Katse takaisin viime kaudella, ei tule johtaa uusiin tai etua "lainasi Vettel F1live.com palvelimelle.

Salata paine se on valtava. Vain Ferrari ja McLaren joukkuetta historiassa oli onnistunut voittamaan Formula 1 maailmanmestaruuden neljästi suunnittelijoiden peräkkäin. Ja se on peräisin sellainen haaste Red Bull kynnyksellä kauden 2013th

Suurin kilpailija? Mukaan Vettel Bet 365 koko alkaa kenttään
"Odotukset ovat todella suuria, mutta enemmän faneja kuin minä itse utelias ja innostunut taas istua autossa" Vettel kertoi.

Žádné komentáře:

Okomentovat