pondělí 4. února 2013

Belgian Nijs hallitsi MM-kisat cyclocross, Simunek sijoittui seitsemänneksi. Toupalík voitti junior pronssia


Kilpailu alkoi suurmiesten Bina ja johti ensimmäisen kierroksen jälkeen. Vähitellen kuitenkin alkoi vallata viestikapula odotetusti Nordicbet belgialaiset ja ranskalaiset Francis Mourey, jotka voisivat paeta. Belgialaiset Kevin Pauwels pitää hänet, mutta ennen keskellä rotu saapui.

Vain yksi suurimmista kullan tavoittelijoihin Pauwels oli kuudennella yhdeksän piirien epäonninen, kun hänen ketju putosi kuiluun hän oli sillä hetkellä kaukana ja tippui pelin palkintokorokkeelle. Vaikka Simunek kanssa Bina ratsasti jatkuvasti reunalla kymmenen, eteenpäin hiljaa kahlasi läpi hollantilainen Lars van der Haar ja ratsasti pronssi. Veteraani päätti lopulta Nijs virhe maanmiehensä Klaas Vantournouta, kolmenkymmenen Nordicbet kuuden belgialaisen joten hän toisti voiton kahdeksaan vuoteen.

"Se on fantastista", sanoi Nys. "Viime vuonna totesin, että en voi tehdä sitä uudestaan, mutta minulle. Toinen otsikko jonka olen kauhea ilo, urani on nyt valmis", hän sanoi.

Vosová hallitsi naisten kisan
Vuonna naisten kisan olympialaisten kultamitalisti tien Vosová lumisilla ja liukkailla radan nopeasti irtautui muusta Peloton, jo toisen kierroksen jälkeen oli puoli minuuttia lyijyn ja ratsasti yksin rotu. Siinä vaiheessa, Nash oli viides, kolmannella piiri kuitenkin otti toisen tappio, ja tuntui, että hänen mitali tavoitteet ovat vaarassa.

Mutta vähitellen vetää takaisin ja syöttämällä viimeinen kierroksen johtaa kolmen sekunnin kolmannen. Viimeisen lähdön Nordicbet vähän ennen paljon empi, mutta alussa maaliin tuli kolmanneksi.

Nash oli hetken päästä Bronze toista menestys Sankt Wendel, jossa kaksi vuotta sitten ajoi ensimmäisen Tšekin mitalin naisten keskuudessa. Teknisten ongelmien vuoksi, mutta yhtäkkiä ei voinut vedota polkimilla ja kiirehti kohde niin skootteri, joka käytti ranskatar Lucie Chainelová-Lefevreová.

Toupalík voitti pronssia
Pronssia kilpailussa saavutti juniori Toupalík. Kuusitoista vuotta vanha Tšekin maajoukkue sijoittui Hollannin pari Mathieu van der Poel ja Martijn Orastava. Maailmancupin voittaja Van der Poel.

Žádné komentáře:

Okomentovat